Laatste nieuws

Crown Van Gelder presenteert: The Cooking Papers

Het management van Crown Van Gelder (Velsen-Noord) heeft het eigen personeel verrast met een gepersonaliseerd kookboek.

Deze maand ontvingen 300 medewerkers het boek, met de toepasselijke titel ‘The Cooking Papers’, uit handen van hun afdelingsmanager. Het bijzondere aan dit boek is dat het voor iedere medewerker gepersonaliseerd is met zijn/haar voornaam en dat het volledig geprint is op papier uit de eigen Crown Letsgo inkjet range. Crown Van Gelder illustreert hiermee op prachtige wijze de mogelijkheden van high-speed inkjet printen.

Content op maat
Het boek bestaat uit drie gepersonaliseerde voorwoorden van de directeur, afdelingsmanager en de continuous improvement manager. Hiermee krijgen de medewerkers content op maat te lezen. De voorwoorden worden opgevolgd door recepturen van smakelijke recepten. Deze creatieve manier van communiceren laat perfect zien hoe je communicatie dynamischer en effectiever maakt.

De foto’s bij de recepten geven een geweldige indruk van de mogelijkheden en hoge kwaliteit van het Crown Letsgo inkjet papier.

Over Crown Van Gelder
Crown Van Gelder heeft een leidende positie op het gebied van high-speed inkjet printen. De papierproducent levert een diverse range papier aan ongeveer 150 klanten, wereldwijd.

kookboek-cvg