Laatste nieuws

Dinsdag 5 maart: Groot Gelders Industrie- en Ondernemersdebat

‘Investeren in de toekomst’, ‘Samen voor een beter Gelderland’, ‘Niemand aan de kant’. Herkent u deze willekeurig gekozen partijleuzen voor de komende verkiezingen van de Gelderse Staten?

Woensdag 20 maart gaan de stembussen open. Een stem die dag is een keuze voor de komende vier jaar. Een periode waarin belangrijke besluiten worden genomen over energietransitie, investeringsklimaat en mobiliteit. Hoe kijken kandidaat-Statenleden naar deze en andere thema’s, wat kunnen ondernemers van hen verwachten en wat vinden politici écht belangrijk?

Dinsdagmiddag 5 maart gaan kandidaten voor de Gelderse Staten hierover met elkaar in debat. Onder leiding van Wouke van Scherrenburg wordt aan de hand van een aantal stellingen gedebatteerd over juist die onderwerpen die industrieel en ondernemend Gelderland aangaan.

Het Gelders industrie- en Ondernemersdebat vindt plaats in het Keramisch Huis in Velp van 17.00 tot 19.00 uur en is op alleen na aanmelding vooraf  kosteloos toegankelijk voor leden van de ondernemerskoepels die het debat mogelijk maken, waaronder de VNP. Let op: vol = vol! Voor een hapje en drankje wordt uiteraard gezorgd.

Het verkiezingsdebat is een gezamenlijk initiatief van de VNP, Koninklijke Nederlandse Bouwkeramiek (KNB), VNO-NCW Midden, Bouwend Nederland, Techniek Nederland, FME, Metaalunie, en BOOST Smart Industry.