Laatste nieuws

Meerssen Papier opvallend aanwezig op Paperworld 2015

Meerssen Papier is dit jaar met een sterk team vertegenwoordigd op Paperworld in Frankfurt, de belangrijkste vakbeurs voor professionals in de papierindustrie. De slogan waarmee Meerssen Papier de beurs betreedt luidt ‘Waar kleur & kunst elkaar ontmoeten’. Bent u in de buurt, neem dan een kijk bij deze bijzondere stand!

Meerssen Papier is een (relatief) kleine papierfabriek en maakt meer dan zesduizend prachtige kleuren papier en aanverwante producten. Ze is bijzonder innovatief in ontwikkeling van zowel ‘online’, ‘technologie’ als ‘marketing’. Met haar stand op Paperworld trekt het bedrijf volop de aandacht: kleurrijk en anders dan anders. Het opvallende van gekleurd papier gemaakte dak is een echte eyecatcher.

Bezoekers en standhouders reageren enthousiast op de stand en producten van Meerssen Papier. Veel bezoekers maken spontaan foto’s van de stand. Meerssen Papier zet dit jaar in op ‘digitaal’. Bezoekers kunnen met hun QR-codescanner eenvoudig zo’n 100 producten scannen om alle productinformatie van een papierproduct te zien (en te bestellen).

Meerssen Papier is nog t/m dinsdag 3 februari aanwezig op Paperworld.

Meerssen Papier op Paperworld II