Laatste nieuws

Papier daagt je uit!

Werken in de wereld van papier en karton betekent immense machines, contacten over de hele wereld, een paradijs voor techneuten, bijdragen aan een betere wereld, teamwork, meer regelingen dan een vliegtuig en niet onbelangrijk: alle deuren staan open!

Wanneer je werkt met papier en karton ben je verzekerd van uitdagingen. In onze innovatieve sector wordt gezocht naar spannende combinaties van onverwachte nieuwe grondstoffen en geavanceerde hightech processen. Daarnaast wordt hard gewerkt aan efficiënter gebruik van energie en materialen. We doorbreken de grens van de techniek keer op keer op verrassende wijze. Deze ontwikkelingen maken de papiersector tot een bloeiende en veilige bedrijfstak. Een interessante en uitdagende omgeving!

In de papier- en kartonsector krijgen medewerkers veel vrijheid en wordt gevraagd om een grote mate van zelfstandigheid en initiatief. Daarbij opereer je in teamverband, waarin je samen werkt aan vernieuwing en mooie producten. De aantrekkelijke maat van de sector en de fabrieken zorgt voor een betrokken werkomgeving, waar mensen hun carrière steeds verder brengen.

In dit boekje ervaar je dat uit de eerste hand. Zestien jonge medewerkers vertellen waarom zij de tijd van hun leven hebben in onze sector. Hopelijk inspireert dat jou in je zoektocht naar een baan of stage. Je bent van harte welkom in de wereld van papier en karton!

Papier daagt je uit!

Papier daagt je uit