Laatste nieuws

VNP zoekt innovatietalent

We kijken ernaar uit je in ons team te verwelkomen!

De klimaat- en innovatiedoelstellingen van onze sector zijn dusdanig ambitieus dat alleen een gezamenlijke aanpak tot resultaat leidt. Daarom is een projectbureau opgezet als onderdeel van de VNP. Dit bureau speelt een cruciale rol in de ondersteuning van bedrijven bij de verbetering van hun energiehuishouding en de implementatie van nieuwe technologieën in hun processen. Daarnaast is veel winst te behalen middels optimalisatie van de recyclebaarheid van producten en verbetering van recyclingprocessen.

Om als projectbureau een vliegende start te maken zijn we op zoek naar nieuwe collega’s: een projectcoördinator recyclability en een projectcoördinator technologische innovaties.

Met jouw kennis van processen en energiehuishouding herken je de behoefte aan reductie van energie- en waterverbruik vanuit onze industrie en integreer je die in projecten die door het projectbureau worden gestart. In het geval recyclability jouw specialiteit is bijt je je vast in processen en hergebruik van biobased materialen die de behoefte aan circulariteit van onze sector & onze positie in de keten versterken.

In kleine, projectmatige teams werk je met papier- en kartonfabrieken, universiteiten, hogescholen, ingenieursbureaus en energiebedrijven aan onderzoeken die bijdragen aan onze ambitieuze klimaat- en milieudoelstellingen.

Nieuwsgierig? De complete vacatureteksten vind je achter de links op deze pagina. We kijken ernaar uit je in ons team te verwelkomen!