Laatste nieuws

Winst en verduurzaming door samenwerking in de keten (29 mei)

Op woensdag 29 mei vindt aansluitend op de besloten ledenvergadering van de Koninklijke VNP de ketenbijeenkomst Winst en verduurzaming door samenwerking in de keten plaats in congrescentrum Veerkracht in Klarenbeek.

Voor deze bijeenkomst slaat de VNP de handen ineen met De Groene Zaak. Het thema is duurzame innovatie binnen de verpakkingsketen en de grafische en hygiënische keten. Hoe kunnen deze sectoren bijdragen aan en invulling geven aan het ingezette beleid naar een circulaire economie?

Bij duurzame innovatie spelen eindgebruikers in de keten een belangrijke rol. Koplopers op het vlak van duurzaamheid – Ahold, Unilever, Van Houtum en WPG Uitgevers – delen hun visie en ervaringen en gaan daarover graag met u in debat. Marga Hoek van De Groene Zaak daagt u uit een businessmodel te hanteren dat duurzaamheid als economische basis heeft. Groen & Groei op een winstgevende manier, door middel van nieuwe samenwerkingsvormen en het delen van innovatiekennis.

U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Het programma start om 14.30 uur en duurt tot 17.00 uur. De middag wordt afgesloten met een borrel en een walking dinner. Hieronder vindt u het complete programma en tijdschema, inclusief aanmeldinstructies.
Bijzonder_Natuurlijk