Leden

Lichtgewicht verpakkingspapier en tissue

PAPIERFABRIEK DOETINCHEM BV PRODUCEERT OP VIER MACHINES LICHTGEWICHT VERPAKKINGSPAPIER EN TISSUE.

Het uitgebreide assortiment in de range van 17-90 g/m2 wordt gemaakt op basis van oud papier. Begrippen als ‘recycling’, ‘materiaalbesparing’ en ‘bio-afbreekbaarheid’ zijn vanzelfsprekend onderdeel van de bedrijfsvoering. De producten zijn volledig opnieuw te recyclen. De in wit, bruin en kleur geproduceerde halffabricaten kennen vele toepassingsmogelijkheden.

Papierfabriek Doetinchem levert papier aan de verpakkingsindustrie (flexibele verpakkingen, lichtgewicht golfkartonnen verpakkingen, lamineren massiefkarton), de automotive sector (maskeerpapier voor schadeherstelbedrijven) en de cateringindustrie (tafelkleden en servetten). Ongeveer 70.000 ton papier verlaat jaarlijks de productielocatie in Doetinchem en vindt zijn weg naar klanten over de gehele wereld. Een groot deel van het assortiment is geschikt voor direct contact met voedsel en is biologisch afbreekbaar volgens NEN13432.

Bij Papierfabriek Doetinchem werken 190 medewerkers, waarvan 35 bij Paper Projects, de eigen verwerkingsafdeling op een locatie elders in Doetinchem.

Adresinformatie:
Terborgseweg 52
7005 BB Doetinchem
info@papierfabriekdoetinchem.nl
T: 0314-347911