Leden

Duurzaam waarde creëren

Smurfit Kappa Parenco kent een lange traditie van papier maken. Zij creëert waarde door op de meest duurzame manier vezels te transformeren tot kwalitatief hoogwaardige producten.

Dat betekent in de eerste plaats inderdaad papier produceren: voor Smurfit Kappa Parenco zijn dat magazinepapier en papier voor de verpakkingsmarkt. Maar het betekent ook (plannen maken voor) het verwerken van afvalstromen voor duurzame toepassingen.

Duurzaamheid is Smurfit Kappa Parenco’s tweede natuur: recycling van oudpapier is productontwikkeling op hoog niveau. De afvalstromen van het bedrijf worden maximaal benut. Smurfit Kappa Parenco genereert met een eigen afvalwaterzuivering- en biomassa-installatie haar eigen groene energie en is voortdurend op zoek naar effectieve en duurzame oplossingen die bijdragen aan een beter milieu.

Het papier van Smurfit Kappa Parenco is van continue hoge kwaliteit, waardoor de producten garant staan voor ideale loopeigenschappen en optimale bedrukbaarheid van reclamedrukpapier voor haar klanten. Ze maakt gebruik van moderne machines, speciale vulmiddelen en 100 procent oudpapier. Bij Smurfit Kappa Parenco werken 200 mensen.

Adresinformatie:
Industrieterrein Veerweg 1
6871 AV Renkum
info@parenco.com
T: 0317-361911