Leden

Vernieuwingsdrang leidt tot sublieme oplossingen

Smart Packaging Solutions (170 medewerkers) ontwikkelt, produceert en levert innovatieve, duurzame en efficiënte verpakkingen in massiefkarton.

De verpakkingen, zowel – shelf- als retailready – vinden hun weg naar afnemers over de hele wereld. Haar vernieuwingsdrang − in combinatie met haar bewuste keuze voor specialisme en een gedreven eigen ontwikkelafdeling − stelt Smart Packaging Solutions in staat steeds weer te verrassen met sublieme oplossingen.

Haar inspanningen blijven niet beperkt tot de verpakking zelf. Ook als het gaat om de bijbehorende logistiek, kijkt ze graag verder. Daarnaast is ze continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om nóg betere kartonsoorten te ontwikkelen. De verpakkingsoplossingen worden gekenmerkt door toegevoegde waarde. Die toegevoegde waarde kan bijvoorbeeld schuilen in een impactvolle bedrukking van hoge kwaliteit.

Ook op het gebied van duurzaamheid onderscheiden haar verpakkingen zich nadrukkelijk. Smart Packaging Solutions ontwikkelde een procedé om gras, als alternatieve grondstof, te verwerken in haar karton.

Adresinformatie:
Voorsterweg 38
7371 GC Loenen
info@smartpaso.nl
T:055-5058222