Fibre Future Festival

Kom naar het VNP
Fibre Future Festival

Voorjaar 2021, Park Vliegbasis Soesterberg in Den Dolder.

Met een ledenvergadering in de vorm van een festival gooit de VNP het over een nieuwe boeg; een programma boordevol innovatie, inspiratie, nieuwe concepten en kleinschalige sessies rondom de thema’s verduurzaming en een klimaatneutrale toekomst.

Op hetzelfde moment vinden verschillende programmaonderdelen plaats; je kiest je eigen route. Dat gebeurt binnen, in tenten en met uiteraard hier en daar een foodtruck. Zo organiseren we een evenement dat zowel deelnemers uit de papier- en kartonsector als van daarbuiten aanspreekt.

Inhoud in informele setting
Het festival heeft tot doel bezoekers te inspireren met duurzame en innovatieve concepten die niet alleen bijdragen aan de CO2-doelstelling, maar ook de vitaliteit en competitiviteit van de papier- en kartonsector uitdragen. We bieden inhoud binnen een informele setting, passend bij de huidige generatie.

Ruim baan voor jong talent
Omdat festivals en jongeren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, verwelkomen we  zowel talentvolle jonge medewerkers van papier- en kartonbedrijven als middelbaarscholieren op ons event. Als er een groep is die het festivalgevoel omarmt dan zijn zij het immers. Diverse programmaonderdelen zijn speciaal op hen gericht.