Fibre Future Festival

Simon
Jagers

Realiseer grote besparingen met kunstmatige intelligentie.

Kunstmatige intelligentie en slimme oplossingen zijn al overal om ons heen. Systemen kunnen autonoom en efficiënter werken wanneer intelligente systemen worden toegepast.

SAM4, het brein van SemioticLabs, bewaakt uw machine op verbazingwekkende wijze met de missie om ongeplande down-time volledig te elimineren.

SAM4 detecteert tot maanden van tevoren mechanische en elektrische storingen. Het is een bewezen betrouwbare oplossing om de conditie van apparatuur in verschillende industrieën te bewaken. Het controleert motoren, pompen, compressoren, transportbanden, ventilatoren: wat u maar wil! SAM4 biedt gemoedsrust voor elke fabriek. Meer weten? Op het Fibre Future Festival zal Simon Jagers de mogelijkheden voor uw bedrijf schetsen.

De producten van SemioticLabs leveren drie belangrijke zaken:

  • Nauwkeurigheid
    Gebruikers moeten kunnen vertrouwen op SAM4 om de status van apparatuur nauwkeurig te bepalen en de informatie die het biedt te gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen.
  • Betrouwbaarheid
    De oplossingen zijn eenvoudig te installeren en onderhouden. Ze werken betrouwbaar onder een groot aantal verschillende motor- en assetimplementaties.
  • Makkelijk te gebruiken
    Met SAM4 krijgt u het inzicht dat u nodig hebt om down-time te voorkomen door problemen op te lossen voordat die zich voordoen.

Een van de grootste uitdagingen voor bedrijven als het gaat om de implementatie van artificial intelligence-oplossingen blijft culturele weerstand. Binnen het ISPT-digitalisatiecluster is het SAAI-project opgezet: Social Acceptance of Artificial Intelligence in Industry. Het heeft tot doel de acceptatie van AI en digitalisering in de Nederlandse industrie en samenleving te versnellen.