Search

Programma Fibre Future Festival 2024

Op woensdag 5 juni (10.30 tot 17.30 uur) organiseren we op landgoed Energy Up in Zeewolde de vierde editie van het VNP Fibre Future Festival.

We hebben een aantal zeer interessante mensen bereid gevonden op FFF2024 hun verhaal te vertellen: onder meer Marianne Thieme, Jori Ringman en Merijn Tinga nemen je mee op hun duurzaamheidsreis.

De komende weken maken we op deze pagina steeds meer sprekers en programmaonderdelen bekend. 

Schrijf je vandaag nog in: leuk dat je erbij bent!

VNP van Houtum

Baan of stage in een papier- of kartonbedrijf?

Onze bedrijven staan te springen om nieuw (technisch) talent. Grijp je kans in onze uitdagende wereld! 

Plenaire sprekers

Marianne Thieme

‘Duurzaamheid is geen hindernis, maar een kans’  

Marianne Thieme behoeft geen introductie, maar vooruit: als voorvrouw en medeoprichter van de Partij voor de Dieren is zij een van de gezichten van een duurzamer Nederland en kent zij het Haagse klappen van de zweep. Tijdens FFF2024 deelt zij haar visie op de bijdrage van onze sector aan een circulair Nederland, waarbij duurzaamheid geen hindernis, maar een kans is. Wie zijn nek durft uit te steken, wordt daarvoor beloond!

 Foto: Casper Rila

 

Merijn Tinga

Surfboard als wapen tegen zwerfafval

Zijn naam doet wellicht niet gelijk een belletje rinkelen, maar de Plastic Soup Surfer kent iedereen! Als strijder tegen zwerfafval en initiator van statiegeld op blikjes en flesjes besurft Merijn Tinga de Europese wateren. Maak je klaar voor een onvergetelijk verhaal over persoonlijk leiderschap, intrinsieke motivatie en je dromen najagen, ondersteund door adembenemend beeld- en filmmateriaal.

Foto: Bas Losekoot

Jori Ringman

Maak een tijdreis vol innovaties

Als directeur van Cepi is de politieke (en ambtelijke) Brusselse arena zijn tweede huiskamer, maar veel liever vertelt Jori Ringman tussen de bomen en bloemen over de bijdrage die onze sector levert aan een duurzame wereld. Tijdens FFF2024 werpt hij een blik op de toekomst en houdt een gloedvol betoog over de innovaties die van onze sector een belangrijke speler maken in de circulaire, biobased samenleving. 

Deel deze pagina: