Uitdaging & vrijheid!

Uitdaging & vrijheid!

Werken in de papier- en kartonsector is uitdagend, gebeurt in een hightech omgeving en biedt volop carrièremogelijkheden.

Iedere dag kom je in aanraking met papier. Papier wordt namelijk op talloze manieren door iedereen gebruikt. We pakken er prachtige cadeaus mee in, gebruiken het als wc-papier en schrijven er memo’s en lijstjes op. Ook als geld, verpakking van je online aankopen of als pak hagelslag op de ontbijttafel bewijst het dagelijks zijn waarde. We gebruiken papier vaak zonder erbij stil te staan, terwijl het eigenlijk best iets bijzonders is.

Wanneer je werkt met papier en karton ben je verzekerd van uitdagingen. Om te verduurzamen wordt er in onze innovatieve sector gezocht naar spannende combinaties van onverwachte nieuwe grondstoffen en geavanceerde hightech processen. Daarnaast wordt hard gewerkt aan efficiënter gebruik van energie en materialen, zoals in de vorm van energieneutrale en waterarme productietechnologie. Zo doorbreekt de papiersector de grens van de techniek op verrassende wijze en worden producten en processen continu verbeterd. Deze complexe ontwikkelingen en vernieuwing maken de papiersector tot een bloeiende en veilige bedrijfstak. Een interessante en uitdagende omgeving!

In de papier- en kartonsector krijgen medewerkers veel vrijheid en wordt er gevraagd om een grote mate van zelfstandigheid en initiatief van de medewerkers. Daarbij opereer je in teamverband, waarin je samen werkt aan vernieuwing en mooie producten. De aantrekkelijke maat van de sector en de fabrieken zorgt voor een betrokken werkomgeving, waar mensen hun carrière steeds verder kunnen brengen.

Ervaar met eigen ogen waarom wij de leukste sector van Nederland zijn!

Ik heb interesse in een stage of baan in de leukste sector van Nederland!
 Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op: