Zoek

Fibre Future Festival 'next level circularity' op 5 juni 2024

Een informele dag in de buitenlucht met een aantrekkelijk, inhoudelijk programma, ver weg van de hectiek van alledag: dat was het VNP Fibre Future Festival 2024 in een notendop! 

Circulariteit in de breedste zin van het woord stond centraal. De concurrentie rondom vezels is groot, hergebruik is voortaan de norm en de beschikbaarheid van water is onzeker: de prijs ervan zou weleens drastisch kunnen stijgen. Recyclen kunnen we als geen ander, maar zijn we zo duurzaam als we denken te zijn? Waar laten we kansen liggen? Krijgen we samen nog meer voor elkaar? En misschien wel het belangrijkst: hoe brengen we circulariteit nóg een stap verder?

Tijdens FFF2024 doken we met branchegenoten en relaties (overheid, adviseurs en leveranciers) dieper in deze vraagstukken. Onder de noemer ‘FFF2024: next level circularity’ stonden circulair water(gebruik), hergebruik van grondstoffen en zero waste prominent op het affiche. 

Landgoed Energy Up
Plaats van handeling was landgoed Energy Up in Zeewolde (Flevoland), waar we omringd door bomen, tipitenten en heerlijke versnaperingen, genoten van een inspirerend, informeel programma dat bestond uit zowel boeiende plenaire verhalen als verdiepende carrouselsessies. Uiteraard was er meer dan voldoende ruimte om bij te praten met collega’s.

Leuk dat je erbij was op FFF2024!

Deel deze pagina:

VNP van Houtum

Baan of stage in een papier- of kartonbedrijf?

Onze bedrijven staan te springen om nieuw (technisch) talent. Grijp je kans in onze uitdagende wereld!