Search

Fibre Future Festival 'next level circularity' op 5 juni 2024

Heb je zin in een informele dag in de buitenlucht met een aantrekkelijk, inhoudelijk programma, ver weg van de hectiek van alledag? Kom dan op 5 juni naar de vierde editie van het VNP Fibre Future Festival!

Circulariteit in de breedste zin van het woord staat centraal. De concurrentie rondom vezels is groot, hergebruik is voortaan de norm en de beschikbaarheid van water is onzeker: de prijs ervan zou weleens drastisch kunnen stijgen. Recyclen kunnen we als geen ander, maar zijn we zo duurzaam als we denken te zijn? Waar laten we kansen liggen? Krijgen we samen nog meer voor elkaar? En misschien wel het belangrijkst: hoe brengen we circulariteit nóg een stap verder?

Je bent van harte welkom om tijdens FFF2024 met branchegenoten en relaties (overheid, adviseurs en leveranciers) dieper in deze vraagstukken te duiken. Onder de noemer ‘FFF2024: next level circularity’ staan circulair water(gebruik), hergebruik van grondstoffen en zero waste prominent op het affiche. 

Energy Up
Plaats van handeling: landgoed Energy Up in Zeewolde (Flevoland), waar we omringd door bomen, tipitenten en heerlijke versnaperingen, genieten van een inspirerend, informeel programma dat bestaat uit zowel boeiende plenaire verhalen als verdiepende carrouselsessies. Uiteraard is er meer dan voldoende ruimte om bij te praten met collega’s.

We leggen de laatste hand aan een programma vol aantrekkelijke sprekers; daarover informeren we je de komende tijd. Houd deze website en de VNP-LinkedIn-pagina in de gaten voor updates.

Zin in next level circularity op een fantastische locatie? Schrijf je hieronder in! 

Tot ziens bij FFF2024 in Zeewolde! 


Ja, ik schrijf me in voor het Fibre Future Festival 2024!

Deel deze pagina:

VNP van Houtum

Baan of stage in een papier- of kartonbedrijf?

Onze bedrijven staan te springen om nieuw (technisch) talent. Grijp je kans in onze uitdagende wereld! 

Group 3

Leuk dat je aanwezig bent op 5 juni. Je ontvangt de komende periode meer informatie over het programma en de locatie.

Groet, het VNP-team