Search

Werken in onze sector

In Nederlandse papier- en kartonbedrijven werken vierduizend medewerkers met veel plezier aan circulaire, innovatieve producten. Van procesoperator tot marketingexpert, van medewerker technische dienst tot technoloog en van HR-adviseur tot logistiek medewerker: in onze bedrijven vind je een baan die jou op het lijf is geschreven.

Doorgroeikansen, ploegendiensten, vrijheid, kameraadschap, zelfstandigheid en een goed belegde boterham: onze sector zorgt goed voor zijn mensen. Leren op de werkvloer is bij ons vanzelfsprekend. Ook stagiairs en afstudeerders halen in onze bedrijven hun hart op.

Uitdagend Papier

Onze sector staat te springen om enthousiaste (technischgeschoolde) nieuwe collega’s. Daarom ontwikkelde de VNP de campagne ‘Uitdagend Papier’ die tot doel heeft de bekendheid van onze bedrijven te vergroten, zodat meer talent de weg naar ons weet te vinden.

“Op Instagram en Facebook vertellen we met foto's en video's ons verhaal“

Je vindt daar vlogs van medewerkers, verhalen van enthousiaste collega’s en een impressie van de functies die we in huis hebben. Vanzelfsprekend is het mogelijk om contact op te nemen met een bedrijf om vragen te stellen of je interesse in een baan of stage kenbaar te maken. Ook op Instagram en Facebook vertellen we met behulp van foto’s en video’s ons verhaal.

Medewerker Essity Cuijk voor machine

Onze deuren staan open

Voor leerlingen van middelbare scholen en studenten van (technische) opleidingen staan onze deuren wagenwijd open: we ontvangen hun graag in onze bedrijven om hen met eigen ogen te laten ervaren hoe het er in onze hightechomgeving aan toegaat.

jaarverslag-22-23 Contact

Jaarverslag '22/'23

In ons meest recente jaarverslag lees je het verhaal van elf (voormalig) stagairs die carrière maken in onze bedrijven. Met hen hebben we goud in handen. Veel leesplezier!

VNP van Houtum

Baan of stage in een papier- of kartonbedrijf?

Onze bedrijven staan te springen om nieuw (technisch) talent. Grijp je kans in onze uitdagende wereld!