Zoek
VNP bijeenkomst

Jong talent bouwt tribe aan het kampvuur


Donderdag 9 maart waren veertig jongeren die werkzaam zijn bij papier- en kartonbedrijven bijeen op boerderij ’t Paradijs in Barneveld om onder leiding van corporate antropoloog Walter Faaij te praten over de tribe van onze sector en hun rol daarin.

Walter leerde ons om door de bril van een antropoloog naar onze eigen sector te kijken en daar een goed gesprek over te voeren. Aan de openhaard. Over hoe onze sector er over vijf jaar uitziet. En wat dat voor jongeren betekent. Wat zij daarvoor nodig hebben. Om samen te bouwen aan een sterke tribe met impact.

Hoe bouw je een sterke tribe? Hoe zorg je ervoor dat alle stemmen worden gehoord? Hoe ga je om met verandering, als mens en als organisatie? Hoe deal je met de verschillen tussen mensen en accepteer je die niet alleen maar benut je ze maximaal? En waarom is een vergadering op dinsdagochtend met 25 agendapunten onder een systeemplafond een matig idee?

We danken alle deelnemers en Walter voor hun bijdrage en kijken terug op een leerzame, inspirerende sessie die naar meer smaakt.

Deel deze pagina:

OMSLAG LOS

Jaarverslag '23/'24

In dit jaarverslag klappen we uit de school over de samenwerking tussen onderwijsinstellingen en onze sector. Veel leesplezier!

VNP van Houtum

Baan of stage in een papier- of kartonbedrijf?

Onze bedrijven staan te springen om nieuw (technisch) talent. Grijp je kans in onze uitdagende wereld!