Zoek
TechnologieKring november 2023

November-editie TechnologieKring groot succes

In een informele sfeer dompelden 78 deelnemers zich vorige week onder in de wereld van ‘paper/board machines & paper/board products’ tijdens de najaarseditie van de TechnologieKring: een 24-uurs conferentie voor papier- en kartontechnologen met focus op ontwikkelingen, inspiratie en kennisdeling. Het doel: gezamenlijk ons circulaire productieproces verder verbeteren.

Leveranciers en papiermakers uit binnen- en buitenland genoten van verhalen over en demonstraties van innovaties op het vlak van het droogproces, energiebesparing, elektrificatie en water(besparing) en legden waardevolle contacten.

Tijdens het avondprogramma werd de winnaar van de TechnologieKring-award bekendgemaakt: Barry Read en Peter Fisera nemen de bokaal mee naar huis als erkenning voor hun bijdrage aan de ontwikkeling van ‘digital twinning of the paper and board making process’. Van harte gefeliciteerd!

Dank Natuurvezel Applicatie Centrum voor de gezamenlijke organisatie en tot ziens bij de edities van 2024 (op 26/27 juni en 20/21 november)!

Deel deze pagina:

OMSLAG LOS

Jaarverslag '23/'24

In dit jaarverslag klappen we uit de school over de samenwerking tussen onderwijsinstellingen en onze sector. Veel leesplezier!

VNP van Houtum

Baan of stage in een papier- of kartonbedrijf?

Onze bedrijven staan te springen om nieuw (technisch) talent. Grijp je kans in onze uitdagende wereld!