Reinier van den Berg

VNP Fibre Future Festival: dat wil je niet missen!

Op 7 juni vindt in Barneveld het duurzaamste evenement van het jaar plaats: het VNP Fibre Future Festival. De energievoorziening van de toekomst in al haar facetten staat centraal. Geen optie blijft onbesproken, elke weg wordt bewandeld, want alleen door te innoveren en buiten de gebaande paden te treden behalen we de klimaatdoelen van 2030 en 2050.

We vinden het leuk als je erbij bent, dus meld je vandaag nog aan!

Vermenigvuldig jezelf met drie
Op ons hoofdpodium trapt meteoroloog Reinier van den Berg FFF2023 af, maar minstens zo interessant is het programma dat we aansluitend tijdens drie kleinschalige rondes aanbieden. Daar kom je alles te weten over:

• energiebronnen van de toekomst, zoals zon, wind, geothermie en nucleair
• energieopslag: waterstof, warmte- en stoomopslag en import van energiedragers
• samenwerking en systeeminnovatie: smart grids, energy hubs en interactie met de omgeving

Deel jezelf in drieën of beter nog: neem een aantal collega’s mee om zo min mogelijk te missen van alle informatie en inspiratie die je op FFF2023 om de oren vliegen!

Wat een namen
Ruim twintig inspirerende sprekers en bevlogen vertellers betreden ons festivalpodium om je mee te nemen op verduurzamingsreis. Wat dacht je van Arcadis-directeur Carolien Gehrels, Roel van de Wiel (Enexis), professor Wim Turkenburg en Timme van Melle (EBN)?

Zo zorgen we voor een festivalsfeertje
Het Fibre Future Festival 2023 vindt plaats op zorgboerderij ’t Paradijs in Barneveld. Te midden van kippen, koeien en cliënten vind je podia, foodtrucks, hooibalen en picknicktafels. De Grillende Keukenmeiden zorgen voor quesadillas om je vingers bij af te likken, Apollo Sun zorgt voor muzikale arbeidsvitaminen, Frits schenkt vanuit zijn Volvo koffie van betoverende kwaliteit en sneldichteres Dominique rijmt en zingt de dag naar een climax. En met een weerman als hoofdgast komt het met het fraaie weer vast ook goed, toch?

Tot ziens in Barneveld!
Je leest het: genoeg redenen om aanwezig te zijn op FFF2023. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op FFF2023. Tot ziens in Barneveld, tot op 7 juni!

Deel deze pagina:

jaarverslag-22-23 Contact

Jaarverslag '22/'23

In ons meest recente jaarverslag lees je het verhaal van elf (voormalig) stagairs die carrière maken in onze bedrijven. Met hen hebben we goud in handen. Veel leesplezier!

VNP van Houtum

Baan of stage in een papier- of kartonbedrijf?

Onze bedrijven staan te springen om nieuw (technisch) talent. Grijp je kans in onze uitdagende wereld!